Operasjon Høye nord (Heftet)

thriller

Serie: Gyldendal krim 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 331
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788205407954
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Operasjon Høye nord
Det norske etterretningsskipet «Marjata» forsvinner sporløst i dypet i Arktis. Tidspunktet er høyst mistenkelig. For samtidig forhandler man om deling av den rike havbunnen i isødet. Har det noe med den påståtte russiske spionen høyt oppe i norsk embetsverk å gjøre?
For PST-etterforsker Hege Tønnesen tar historien en personlig vending, da broren dør av akutt radioaktiv stråling.
Filmrettighetene til hele Wekres trilogi (Operasjon Snøhvit, Operasjon Isbjørn og Operasjon Høye Nord) er solgt til det danske produksjonsselskapet Zentropa, som også står bak Lars von Triers filmer. Første film skal etter planen foreligge i 2012.

Varden «kort og godt en høyst leseverdig bok.»Terje Stemland, Aftenposten
«Eirik Wekre tar opp brennaktuelle temaer i Operasjon Høye Nord, og lykkes også med å få til en god avslutning på det han begynte på med Operasjon Snøhvit ? en serie thrillere av internasjonalt format, men med norske interesser sentralt i handlingen. Veldig godt gjort, for å si det enkelt.»

Kurt Hanssen, Dagbladet NAVN: Eirik WekreFØDT: 1966YRKE: Bedriftsrådgiver og forfatterFAMILIE: Gift, to døtre og hunden KikoBOR: På Bekkelaget i OsloANTALL KRIMINALROMANER TIL NÅ: Fem med politietterforsker Hege TønnesenFORFATTERFORBILDER: Elmore Leonard, Michael Connelly, Kjell Hallbing
Eirik Wekres hjemmeside

Til toppen

Andre utgaver

Operasjon Høye nord
Bokmål Heftet 2019
Operasjon Høye nord
Bokmål Ebok 2019

Flere bøker av Eirik Wekre:

Bøker i serien