Ordriket (Innbundet)

Elevbok 6B

Forfatter:

, , og

Forfatter: , , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 276
Forlag: Fagbokforlaget
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788211038425
Omtale Ordriket
Ordriket er eit prisvinnande norskverk for heile barnetrinnet. Verket legg opp til eit systematisk arbeid med dei grunnleggande ferdigheitene, samtidig som det fremmer leselyst og leseglede.
Elevbok 6B I elevbøkene for 6. trinn arbeider elevane med tema og tekstar med ulik vanskegrad og i ulike sjangrar. Kapitla er delt inn i fire rike: Leseriket, Taleriket, Språkriket og Skriveriket. Leseriket øver leseferdigheitene. I tekstarbeidet kan elevane utforske og reflektere over fiksjon og verkelegheit, identitet, språk og kreativitet. Kvart kapittel har ein tydeleg lesestrategi som skal trene elevane i kritisk og analytisk lesing. Taleriket gjennomgår og øver munnlege ferdigheiter. Språkriket inneheld grammatikk- og rettskrivingsoppgåver. Skriveriket øver skriveferdigheteine. Kvart kapittel presenterer ein skrivestrategi som lettar arbeidet med skrivinga.
Elevboka finst òg i digital utgåve. Supplerande oppgåver finst på ordriket.no og i kopioriginalane i lærarrettleiinga. Les meir på fagbokforlaget.no

Til toppen

Andre utgaver

Ordriket
Nynorsk Innbundet 2015
Ordriket
Bokmål Innbundet 2015
Ordriket
Bokmål Innbundet 2022

Flere bøker av Christian Bjerke, Linda Evenstad Emilsen, Marit Midbøe Hagen og Gro Ulland: