Ordsamleren (Heftet)

roman

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 349
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205463325
Kategori: Romaner
Omtale Ordsamleren
Et fengslende slektsdrama om kjærlighet og misforståelser, om svik og forsoning, og om en halvt glemt oppskrift på en helt uforglemmelig suppe.

Søstrene Anna og Agathe vokser opp i et lite hvitt trehus på 1940-tallet. Mens Anna har et voldsomt temperament, er Agathe både mild og vakker, og søsteren forguder henne. Men fra å leve en lykkelig og trygg tilværelse med hvisking i sengene til langt på natt, vokser søstrene opp til å bli ungdommer.- og snart unge kvinner.- i en tid der krigen kommer stadig nærmere.
Det skal vise seg at krigen ikke bare kommer til å endre det lille småbysamfunnet på Sørlandet, krigen kommer også til å sette de to søstrene opp mot hverandre og skape sår de ikke rekker å lege før det er for sent. Agathe dør, og alt hun etterlater seg er oppskriften på en helt uforglemmelig suppe. Anna kan aldri senere tilgi seg selv for at hun lot sjansen til forsoning gå fra seg.
Femti år senere vokser Annas barnebarn Charlotte og Marlene opp. De er uatskillelige, helt til en enkelt hendelse ser ut til å ødelegge alt som er mellom dem, for alltid. Charlotte føler hun har sviktet det beste i seg, og forsøker så godt hun kan å skape avstand både til familien og alle de vanskelige følelsene.
Må historien gjenta seg?

Til toppen

Andre utgaver

Ordsamleren
Bokmål Ebok 2013
Bøker i serien