Overhengende fare (Heftet)

Serie: Skjærgårdsliv 44

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Skjærgårdsliv
Serienummer: 44
ISBN/EAN: 9788202651848
Kategori: Romanserier
Omtale Overhengende fare

Jenny lengter etter Johan, men hun må innse at hun ikke har noen fremtid sammen med ham. Hans Olav har et kvelende tak på henne, og Tilly er grenseløst lojal mot sin far.

Johan, på sin side, kunne gitt alt for å gjøre om på beslutningen han en gang tok da han valgte Tea fremfor Jenny. Nå må han hjelpeløst se på fra sidelinjen hvordan Hans Olav bryter henne ned. Men den største trusselen mot henne kommer fra en annen kant.


Johan fulgte blikket hans ut gjennom vinduet og kjente at han stivnet. Der ute var Jenny og Tilly. De sto og snakket sammen utenfor blomsterbutikken. Johan snudde seg og så på Niels. Det var som om blikket hans var limt fast til de to der ute.

Johan ble fylt av en ubehagelig følelse. Det var noe truende i blikket til Niels. Noe illevarslende.

Til toppen

Andre utgaver

Overhengende fare
Bokmål Ebok 2020
Overhengende fare
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Jeanette Semb:

Utdrag

Da oppvasken var over og de hadde ryddet vekk, gikk Jenny inn i stuen. Hun gikk bort til vinduet. Det var en vane hun hadde, men som hun tydeligvis måtte slutte med, for i det samme frøs hun nedover ryggen. Niels sto i vinduet i kapteinshuset og så på henne. Som om han fulgte med på alt det hun foretok seg. Han hadde kanskje sett på dem mens de spiste middag også? Stått der og spionert. Tanken var svært ubehagelig.

Er dette den nye hverdagen vår? tenkte hun. En overhengende trussel bare noen få meter unna. Hvordan skulle hun holde ut?

Og før hun rakk å trekke seg vekk, løftet han hånden og vinket til henne, slik han hadde gjort forrige gang. Han var i alle fall ikke redd for at hun skulle se ham. Tvert imot virket det som han fant stor glede i det. Jenny vinket ikke tilbake. I stedet vendte hun ham ryggen, men kjente på seg at han fremdeles sto der og betraktet henne.

Til toppen

Bøker i serien