På sin høye hest ; Et bankende hjerte ; Ørkenprins av Kathie DeNosky, Rachel Bailey og Lucy Monroe (Ebok)
Ebok

På sin høye hest ; Et bankende hjerte ; Ørkenprins (Ebok)

Serie: Et mektig dynasti 4

Forfatter:

, og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.18 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lured by the Rich Rancher ; Return of the Secret Heir ; The Sheikh's Bartered Bride
Serie: Et mektig dynasti
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9789150738568
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale På sin høye hest ; Et bankende hjerte ; Ørkenprins
På sin høye hest er utgitt som nr. 4 i serien Et mektig dynasti.
Chance Lassiter er villig til å gjøre alt for familieranchen. Derfor gir han pr-eksperten Felicity Sinclair i oppdrag å gjenopprette det gode ryktet familien en gang hadde. Den sexy konsulenten er fra storbyen, og han er nysgjerrig på hvordan hun vil takle oppholdet på ranchen.
Felicity innser at rancheieren trives best på hesteryggen. Men hun ser også at han ville ha vært perfekt for pr-kampanjen. Om han bare kunne klatre ned fra sin høye hest og i stedet rette oppmerksomheten mot henne.

Et bankende hjerte
JT Hartley og Pia Baxter lever som i en drøm. Inntil den dagen hun spontanaborterer og lykken går i tusen biter. De går hver til sitt - og treffes ikke igjen før etter fjorten år. JT overrumples av følelser da han får se ungdomskjæresten. Er det en sjanse for at det kan bli dem igjen? For Pia innebærer det en risiko, hun kan miste jobben, men til tross for det, innleder de et hemmelig forhold. Men historien gjentar seg - Pia er gravid, og tilværelsen deres snus opp ned.

Ørkenprinsens hustru
Sjeik Hakim bin Omar al Kadar er sikker i sin sak. Han vil ha den vakre Catherine Benning til kone. Catherine svarer ja, for hun har allerede mistet hjertet sitt til sjeiken. Tanken på å våkne ved siden av den mørke og attraktive Hakim hver morgen gjør henne ør av lykke. Men de nygifte har knapt rukket å ankomme sjeikens ørkenpalass før Catherine oppdager noe forferdelig.

Til toppen

Bøker i serien