Perspektiv (Heftet)

historie vg2, vg3

Forfatter:

, , og

Forfatter: , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 521
Forlag: Gyldendal
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788205523340
Omtale Perspektiv
Perspektiver kombinerer god historiefaglig formidling med læring. Også i den reviderte utgaven av  Perspektiver ønsker vi å kombinere god historiefaglig formidling med et økt fokus på elevens læring. For å ytterligere tilpasse verket til ny læreplan, har vi nyskrevet alle oppgavene og også laget flere oppgavekategorier mer i tråd med de nye kjerneelementene i faget. Vi har også slanket verket betydelig.   Fra forrige utgave har vi selvfølgelig tatt med oss disse verdiene videre for nye  Perspektiver: Visuell: Fotografier, kunstreproduksjoner, kart og tabeller gjør verket visuelt og mangfoldig. Elevnær: Kurs og oppgaver hjelper elevene steg for steg gjennom arbeidet med ferdighetene i faget. Didaktisk: En rekke nye innfallsvinkler du som lærer kan benytte deg av i undervisningen. Bedre integrert med nettressursene
Vi vet at digitale tilleggsressurser i historiefaget er viktig, og vi har nå samlet alle ressursene i Gyldendals digitale læringsmiljø, Skolestudio.
Du vil fortsatt ha tilgang til alle de kjente ressursene, i tillegg til at vi produserer en rekke nye - og alt vil være samlet i en gratis Bokstøtte.
I Skolestudio vil du også finne Smart Bok, den digitale utgaven av papirboka.
Med alle digitale læremidler samlet på et sted i Skolestudio, kan du selv velge hvor digital du ønsker å være i historiefaget.

Til toppen

Andre utgaver

Perspektiver
Bokmål Heftet 2013
Perspektiver
Bokmål Heftet 2021

Flere bøker av Per Anders Madsen, Hege Roaldset, Ane Bjølgerud Hansen og Eivind Sæther: