Pikekyss og djevelkake (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202409661
Kategori: Romaner
Omtale Pikekyss og djevelkake

Livet er en dans på kaker!
Det mener iallfall Maia, som driver kafé på Grønland. Kjæresten Victor arbeider for FN og UD, og reiser mye. Han mener Maia er uforsvarlig sorgløs og har stort rom for forbedring. De bor sammen i Victors kjempeleilighet på Frogner, der Maia ikke føler seg riktig hjemme.
Lisen er for det meste en snill og forsiktig barneskolelærer. Hun forguder sin mann, Lars. Som kunstner må han stadig hente inspirasjon om natten, for eksempel i andre kvinners senger.

Isabella er en travel forretningskvinne med sans for glitter og stas – samt bemidlede menn. Da hun blir dumpet av forloveden, zoologen Carl Philip, blir hun besatt av tanken på hevn. Maia og Lisen tror hun har fått sammenbrudd og prøver å hjelpe.
Men alt går ikke helt etter planen, og flere enn Maia, Lisen og Isabella blir viklet inn i stadig nye floker – blant annet Victors veslevoksne datter, en velkjent eksentrisk dekoratør, en kunstmaler i rød sportsbil og en liten hund i Burberryfrakk …

Til toppen

Andre utgaver

Pikekyss og djevelkake
Bokmål Ebok 2013
Pikekyss og djevelkake
Bokmål Heftet 2014
Pikekyss og djevelkake
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Siri Østli:

Anmeldelser Pikekyss og djevelkake

Denne romanen ser som den søteste kaka du spiser i år. Mens du ler. Siri Østli skriver det forlaget har merket som «feelgoodromaner», og det er en merkelapp som stemmer veldig godt.
VG

Til toppen