Polarnetter 1-18 (Heftet)

Innbinding: Heftet
ISBN/EAN: 7071333010960
Omtale Polarnetter 1-18

Dramatisk kjærlighetshistorie om sterke kvinneskjebner

På begynnelsen av 1900-tallet fører kjærligheten Tora fra Tromsø til Svalbard, men når hun ankommer er det ingen hjertelig mottakelse som venter henne. Livet i det mannsdominerte isødet er slett ikke bare midnattssol og fullmånenetter, det er like mye en kamp mot intriger, sjalusi og naturkrefter i en verden Tora aldri vil lære helt å kjenne.

– Bli med! Sigmund klasket en grov, ikke helt ren neve ned på Antons skulder. – Foca seiler ikke før om tre dager. Du har god tid til å pakke.
– Ne-ei …
– Ikke vær pysete! Sigmund så på Tora, som satte et par harde, advarende øyne i ham. I et par sekunder holdt de hverandres blikk i en slags stum duell, så glimtet det provoserende til i Sigmunds grå øyne. – Jeg ser at du har fått glatt gullring på fingeren, men du har vel ikke giftet deg ennå, Anton! Du må ikke la hu’ der bestemme. Ikke la sjansen gå fra deg. Du vet, du kan sikkert bygge nytt hus og gi både kjerring og unger en god start om du blir med til Svalbard og legger deg opp penger. Det er en enestående mulighet.

Serien er ferdigskrevet og er på 18 bøker.

Til toppen