Ridderhjerte (Heftet)

Outlander 3

Serie: Outlander 3

Forfatter:

Elisabeth Sætvedt (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 464
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Dragonfly in Amber
Oversatt av: Sætvedt, Elisabeth
Serie: Outlander
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202746353
Omtale Ridderhjerte

Outlander av Diana Gabaldon er en bokserie annerledes enn alt annet. I bok 3 forsøker Claire og Jamie å endre historiens gang, men kan de lykkes med alle odds imot seg?

«Gabaldon gir oss et nytt og unikt bilde av historien når hun beskriver livet ved det [franske] hoffet og blant de fattige og på slagmarken gjennom en viljesterk, moderne deltager … en fascinerende historie ...»
Publishers Weekly

I en umulig reise gjennom tid og rom har Claire Randall havnet i fortiden – og funnet sitt livs kjærlighet i den skotske krigeren Jamie Fraser. Året er 1745, og Claire vet at Skottlands storhetstid snart er over. Livet i det skotske høylandet vil aldri bli det samme. De skotske skikkene og levemåten vil knuses til intet.
Vendepunktet er slaget ved Culloden – der engelskmennene vinner fullstendig over skottene og slakter dem ned for fote. Med denne vissheten ser Claire at jo nærmere de kommer slaget, jo mer bindes Jamie til sine forpliktelser som kriger for den skotske hæren. Sammen gjør Claire og Jamie alt de kan for å hindre den kommende katastrofen, og i et desperat kappløp mot tiden, kjemper de en intens kamp for å endre historiens gang.

«... levendegjør menneskene og handlingene i en avgjørende del av historien – samtidig som kjærligheten mellom vår moderne heltinne og lidenskapelige helt forsterkes.»
Kirkus Review

«Diana Gabaldon imponerer hele veien med hvor realistisk hun fletter oppdiktede personer inn i virkelige historiske hendelser og gjør det hele så levende at det er en sann glede å lese og aldri kjedelig.»
The Hope Chest Reviews

«Ekstremt vanedannende.»
Toronto Star om Outlander-bøkene

«… den fødte historieforteller …»
Arizona Republic

Til toppen

Andre utgaver

På fremmed jord
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
På fremmed jord
Bokmål Heftet 2022
På fremmed jord
Bokmål Ebok 2022
Ridderhjerte
Bokmål Ebok 2022
Bøker i serien