Rottekongen (Nedlastbar lydbok)

Serie: Vanessa Frank 2

Forfatter:

Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2021
Innleser: Grundt, Charlotte
Spilletid: 9:35
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Råttkungen
Oversatt av: Gundersen, Inge Ulrik
Serie: Vanessa Frank
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788205549524
Kategori: Lydbøker voksne , Lydbok , Thriller og Krim og mysterier
Omtale Rottekongen
«En bok man må lese. En riktig bladvender fra første til siste side.» Camilla Läckberg. orstedene til Stockholm. Hun er knivstukket over tjue ganger. Politietterforsker Vanessa Frank håndterer utredningen med en gnagende følelse av at det er noe som ikke stemmer.  I kjølvannet av feminismens fremgang brer det seg et nettverk av kvinnehatere. De kaller seg incels og får sin livskraft fra internettets mørkeste kroker. De søker fellesskapet og vil forlange oppreisning fra alle kvinner som ikke nedverdiger dem et blikk. Når idé skal omgjøres til handling, er det mange liv som står i fare.  Rottekongen er den andre boken om politietterforsker Vanessa Frank. «Sleskt utspekulert stockholmskrim som er så dyktig laget og formidlet med så mye energi at man bare må overgi seg.»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen «Pascal Engman har den fantastiske evnen at han hele tiden øker tempoet i fortellingen. Han spikrer leseren fast slik at man ikke klarer å slutte å lese. Høyt internasjonalt nivå!»
SVT Go’kväll  «Med et effektivt språk, korte kapitler med cliffhangers og en spennende troverdig intrige, lykkes han i å bygge opp et tempo i fortellingen som ikke slipper taket i leseren.»
Ingalill Mosander, Aftonbladet  «Mesterlig thriller om kvinnehat … Jeg garanterer deg åndeløs spenning samtidig som du får ny innsikt i store samfunnsproblem.»
Kapprakt / Svenska Deckarfestivalen   «En meget velskrevet og ubehagelig fortelling.»
Upsala Nya Tidning  «Hvis det noen gang skal holdes et kurs i å skrive en bladvender, så må det bli Pascal Engman som skal forelese.»
Göteborgs-Posten Les intervju med Pascal Engman.

Til toppen

Andre utgaver

Rottekongen
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Pascal Engman:

Bøker i serien