Røyk uten ild (Heftet)

Forfatter:

Linda Marie Vikaune (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 400
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A room swept white
Oversatt av: Vikaune, Linda Marie
ISBN/EAN: 9788202431167
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Røyk uten ild

HVOR HØYT ELSKER DU BARNA DINE?

«Sannheten eksisterer alltid, selv når mennesker tror på løgnen. Sannheten er at jeg ikke drepte babyene mine. Jeg elsket dem, mer enn du noensinne kan forestille deg.»

Tv-produsenten Fliss Benson mottar et postkort fra en anonym avsender. På kortet står 16 sifre oppstilt i fire sirlige rader. Tallene sier henne ingenting.
Samme dag blir hun bedt om å lage en dokumentar om krybbedød og tre mødre som er blitt tiltalt for drap på sine spedbarn – for deretter å bli frifunnet. Legen som gjorde sitt ytterste for å sende dem i fengsel på livstid, er nå selv under etterforskning, og mediene er langt fra ferdige med saken.
Så blir en av de tre kvinnene funnet død i hjemmet sitt, og i lommen hennes finner man et postkort med 16 sifre fordelt på fire rader …

”Hannah tar utgangspunkt i hjemmelivets scenarioer, tilfører urovekkende elementer og skrur opp spenningen helt til du ender opp med å sjekke under sengen din etter mordere … overbevisende og foruroligende.”
Independent

"en tett velkomponert thriller”
Financial Times

”En overbevisende fortelling … et fengslende komplekst plot”
The Times

"En forfatter som holder deg på kanten av stolen.”
Daily Express

”Hannah er en mester av den intense psykologiske thrilleren … Full av vrier og vendinger, og dessuten gyselig skremmende.”
Heat Magazine

”Fengslende kompleks … En gripende fortelling med mangfoldige tråder.”
Sunday Times

”Fascinerende, angstvekkende og oppslukende … en usedvanlig vellaget psykologisk thriller, der – som i Hannahs andre romaner – psykosen like under menneskesinnets overflate blir avdekket … En bemerkelsesverdig roman, og en fryd å lese. Uten tvil en førsteklasses mordgåte som vil holde deg oppe til langt på natt.”
Scotsman

Til toppen

Andre utgaver

Røyk uten ild
Bokmål Innbundet 2013
Røyk uten ild
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Sophie Hannah: