Så mye hadde jeg (Heftet)

roman

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 431
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205522824
Kategori: Romaner
Omtale Så mye hadde jeg
Nominert til Brageprisen og Kritikerprisen 2018. Monika er 13 år og vet at alt hun opplever, en gang skal tilhøre en annen tid. Hun er 27 år og elskerinnen til en eldre professor. Hun er 37 år og bor sammen med Geir, de har fått Maiken, som suger rytmisk på smokken og har en stripe bar hud i bakhodet. Hun er 46 år, har et uthus fullt av kranglevorne høner og tenker at livet består av håpløse forsøk på sammenføyninger. Hun er 52 år og møter morens ansikt i speilet over grønnsaksdisken i dagligvarebutikken.
 
Så mye hadde jeg er en roman om den aldri hvilende lengselen etter et liv rikt på tilhørighet, lidenskap og mening - men også om følelsen av at alt glipper, at ingenting kan holdes fast, at man kanskje verken vil eller klarer å høre sammen med noen. Tara  VG  Bergens Tidende  Tønsbergs Blad  Fædrelandsvennen «Hvorfor lese romaner? Svaret kan være Trude Marsteins Så mye hadde jeg.»
Bjørn Gabrielsen, DN «Marstein har eit uvanleg skarpt, men likevel forståande blikk for alt det som skjer i og mellom folk. Å få fram det store bildet gjennom å setje saman alle dei uendeleg små brikkene, er ei bragd.»
Marta Norheim, NRK «Trude Marstein sikrer sitt litterære omdømme med sin ferske roman Så mye hadde jeg.»
Turid Larsen, Dagsavisen. «Marstein hører hjemme i toppsjiktet av norske samtidsforfattere.»
Finn Stenstad, Tønsbergs Blad «... ein av årets sterkaste romanar.»
Margunn Vikingstad, Morgenbladet

Til toppen

Andre utgaver

Så mye hadde jeg
Bokmål Innbundet 2018
Så mye hadde jeg
Bokmål Ebok 2018
Så mye hadde jeg
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Trude Marstein: