Salomos dom av Trude Brænne Larssen (Nedlastbar lydbok)

Salomos dom (Nedlastbar lydbok)

Serie: Daniella fra Holmegaard 6

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: Øiestad, Pernille
Spilletid: 5:21
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Serie: Daniella fra Holmegaard
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788284192819
Kategori: Lydbøker voksne og Lydbok
Omtale Salomos dom
Daniella og bestefaren, hestetreneren Antonio Juarez jobber på Holmegaard, en av de mest renommerte galloppstallene i landet.
Utad er det bestefaren som styrer treningsopplegget, men i virkeligheten er det Daniella som har oversikten og ansvaret for de gode resultatene på veddeløpsbanen. Men så tar livet en overraskende vending for Daniella.

De to politifolkene strammet grepet om Haralds overarmer. Han, på sin side reagerte med å begynne å kjempe imot. Det kom visst brått på de to uniformerte, for han lyktes. Og i farten var han så voldsom i bevegelsene at han klarte å svinge underarmen mot overkroppen og ansiktet på den kvinnelige betjenten, slik at hun vaklet bakover og ramlet i gulvet. Da nølte de ikke med å kaste seg over ham, og selv om de ikke ba om hjelp fra gjestene i huset, fikk de det. Harald hadde ikke en sjanse. Han fikk fjeset trykket ned i gulvet og klarte nesten ikke å puste.- Du gir oss ikke noe annet valg enn å plassere deg under arrest, sa politiet idet de smekket håndjernene på Harald.

Tor har sonet sin straff, og sammen med Eirik henter han sin lille datter på sykehuset. På hjemveien kommer de ut for en ulykke i uværet, og en ukjent kvinne tilbyr Tor å ta med Tuva og sette seg inn i hennes bil til redningsmannskapet ankommer. Kvinnen vet tydeligvis hvem han er, men Tor klarer ikke å plassere henne. Da han skjønner hvem hun er, blir han ikke glad.

Til toppen

Flere bøker av Trude Brænne Larssen:

Bøker i serien