Se bak av Anne Bodil Røsvik og Unni Ranheim (Ebok)
Ebok

Se bak (Ebok)

reiser til tidligere liv

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.33 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Uranus
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269012118
Omtale Se bak
Bli inspirert, finn din sannhet og oppnå innsikt.

Vi er alle på reise gjennom livet, fra fødsel til død. En reise fylt av glede og sorg, lys og mørke, og alle slags utfordringer - på godt og vondt.
Bli med oss på en reise til en verden full av visdom, kunnskap og innsikt, en verden som eksisterer i oss alle, i deg, i meg, i hver og én av oss.
På denne reisen kan du finne ut hvem du er, hvem du egentlig er i kjernen av deg selv, du vil kunne oppleve at følelsene dine er i balanse med kropp og sjel, at du vet hva du vil og du gjør det som er sant for deg, uavhengig av hva alle andre måtte mene.

I denne erfaringsboken møter du tretten mennesker som gir deg en smakebit på reisen de har lagt ut på og hvilken rikdom de har funnet ut at de er i besittelse av, hvilket skjult univers de har oppdaget i seg selv gjennom besøk til tidligere liv. Les deres historier og lær hvilket kraftfullt redskap regresjonsterapi kan være når du ønsker å gjøre endringer i livet ditt, slik at du kan SE BAK og finne ditt sanne nåværende liv i lys av dine tidligere liv.

www.soulhealing.no
www.regresjonsakademiet.no

Til toppen