Seierens sødme ; En siste romanse av Lynn Raye Harris og Jennie Lucas (Ebok)
Ebok

Seierens sødme ; En siste romanse (Ebok)

Serie: I skinnet fra lyskasteren 5

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.75 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: A game with one winner ; The Sheikh's last seduction
Serie: I skinnet fra lyskasteren
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9789150737905
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Seierens sødme ; En siste romanse
Seierens sødme
Miniserie: I skinnet fra lyskasteren ... (5/6)
Sladderpressens favoritt, Caroline Sullivan, skjuler bekymringene sine bak et blendende smil. Hennes ekskjæreste, Roman Kazarov, har akkurat kommet tilbake til USA. Er han ute etter hevn fordi hun avviste ham så brutalt, eller vil han ta fra henne familiebedriften?

Den russiske forretningsmannen er nå rikere og mektigere enn noensinne. Han har lært på den harde måten at man ikke skal blande forretninger og følelser. Men da han møter den vakre Caroline igjen, begynner besluttsomheten hans å svikte. Kommer Roman virkelig til å kunne gjennomføre det han har planlagt, eller tar følelsene over?

En siste romanse
Da sjeik Sharif tilbyr Irene jobben som søsterens selskapsdame, kan hun ikke takke nei. Sharif er en kjempekjekk playboy som etterlater seg et spor av knuste hjerter, men Irene er overbevist om at hun kan motstå forførelseskunstene hans.

Den selvsikre sjeiken er vant til å lykkes i alt han gjør . spesielt når det gjelder kvinner. Forlovelsen hans er ikke offentliggjort ennå, og han er fast bestemt på å more seg kongelig så lenge det går. Før han står foran alteret, har han planer om å sjarmere den gjenstridige Irene. Hun er den ultimate utfordringen før pliktene kaller. Men iblant blir det ikke slik en sjeik hadde tenkt seg...

Til toppen

Bøker i serien