Sex - ja takk! (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202196219
Kategori: Sex og samliv
Omtale Sex - ja takk!
Friskt, inspirerende, klokt og underholdende om et tema som vanligvis fremstilles i medisinske termer. Sjenerøst deler forfatteren sin egen erfaring fra seksuallivets gleder med leseren. Erotiske iIllustrasjoner av Rolf Groven.

Seksualiteten sitter mellom ørene, mener Gro Isachsen og har med det lagt tonen for boka Sex - ja takk! Det er din egen fantasi som begrenser ditt seksualliv. Friskt, inspirerende, klokt og underholdende skriver hun om et tema som vanligvis fremstilles for medisinsk eller bare plumpt og dumt. Sjenerøst deler hun sin egen erfaring fra seksuallivet med leseren og prater om sex fra kvinne til kvinne. Å snakke om seksuallivet vårt burde være like naturlig som å snakke om mat og barnefødsler, mener forfatteren.

Sex - ja takk! er en håndbok for et bedre seksualliv der alt fra betydningen av pent undertøy, sensuell utstråling, onanering og orgasmer tillegges like stor vekt. Leseren får tips og vink om hvordan hun kan bli en bedre elskerinne, men også om hvordan hennes egen nytelse kan økes.

Les også:

MER SEX takk!

Spør Gro om sex

Til toppen

Andre utgaver

Sex - ja takk!
Bokmål Heftet 2014