Sjefen fra helvete (Nedlastbar lydbok)

en praktisk overlevelsesguide

Forfatter:

Sverre Knudsen (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2019
Innleser: Liane, Jan
Spilletid: 4:58
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Lille måne
Språk: Bokmål
Originaltittel: Winning over the boss from hell
Oversatt av: Knudsen, Sverre
ISBN/EAN: 9788283111910
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Sjefen fra helvete
Har du en vanskelig sjef? Da er du heldig - for dette er boken som vil hjelpe deg gjennom arbeidsdagen! Finnes det sjefer fra 'helvete'? Eller dreier det seg bare om hvordan man skal håndtere den aktuelle sjefen? Kanskje må du ta på deg nye 'briller'? Uansett - denne boken gir deg nyttige og praktiske tips, og hjelper deg å finne en strategi for hvordan du kan overvinne den vanskelige sjefen... Ser man bort ifra nødvendige bagateller som søvn og mat, er det en kjensgjerning at de fleste voksne mennesker tilbringer over halve livet på arbeidsplassen. Da kan du like gjerne gå inn for å gjøre arbeidsmiljøet så trivelig og tilfredsstillende som mulig. For mange innebærer imidlertid jobben å måtte forholde seg til en sjef som er både arrogant, nedlatende, aggressiv, sjåvinistisk, inkompetent eller direkte ondsinnet.

Denne boken lærer deg å: lese sjefens tanker, unngå å bli utsatt for urettmessig kritikk, unngå å bli pålagt umulige arbeidsmengder eller overtidsarbeid, langsomt begynne å endre sjefens oppførsel, 'lære opp' sjefen din til å bli mer empatisk. Det finnes mange varianter av 'sjefer fra helvete' - noen er verre enn andre.

Ved hjelp av denne boken kan du finne din variant, og du får teknikker for å gjenkjenne typen og avvæpne djevelen selv! Shaun Belding jobber med bedriftsutvikling, personalpolitikk og konfliktmestring. Han holder kurs og konferanser over store deler av verden og er en svært ettertraktet foredragsholder og veileder.

Denne boken kan hjelpe deg ut av en vanskelig situasjon på jobben!

Til toppen