Skogen, benken og livets store spørsmål (Innbundet)

møtet som endret alt

Forfatter:

Bodil Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 109
Forlag: Panta
Språk: Bokmål
Originaltittel: Der Wald, vier Fragen, das Leben und ich
Oversatt av: Engen, Bodil
ISBN/EAN: 9788234401039
Kategori: Romaner
Omtale Skogen, benken og livets store spørsmål
Fire enkle spørsmål som kan forandre livet ditt

.For en bok! Jeg er veldig entusiastisk og vil virkelig anbefale denne boken til alle som er interessert i en inspirerende historie.» lenaka94, leser

Hun lever et tilsynelatende perfekt liv, men hun føler seg sliten og utbrent og vet knapt hvordan hun skal klare den daglige balansegangen mellom jobb og familie. Hun er ikke fornøyd og lurer på hvorfor ting er som de er.

Så en dag går hun en tur i skogen og tenker over livet. Der møter hun en gammel dame, og den eldre kvinnen forteller henne om noen viktige livsspørsmål - spørsmål som kan endre alt til det bedre.

Den stressede moren til to små barn er skeptisk, men hun aksepterer de to første spørsmålene og innser hvor mye de forbedrer hverdagen hennes på veldig kort tid. Jo mer hun tør å eksperimentere, desto flere dører åpnes.

Men er hun også klar for å åpne opp for det siste, og aller viktigste spørsmålet?

En vakkert illustrert fortelling, en perfekt gave til deg selv eller andre.

.Boken handler om fire spørsmål som kan forbedre hverdagen til hver enkelt av oss. Mange lesere har skrevet til meg at de kjente seg igjen i historien, og at den positive effekten av spørsmålene overrasket dem. Jeg håper veldig at du får en lignende opplevelse.
Jeg ønsker deg god lesestund!"
Beste hilsen Tessa Randau

Til toppen