Slakteren (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 443
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203350870
Kategori: Krim og spenning
Omtale Slakteren
Tom Hartmann roter seg lett borti høyspente kriminelle miljøer. Nå reiser han til Sør-Frankrike, til sin venn Eddie Jones, som har en forretningsidé. Problemet er at Eddie også har liket av en vakker kvinne i bilen. Samtidig får Toms ekskone, politietterforskeren Cathrine Price, en drapssak på bordet da den fryktede kunstkritikeren Gerhard Elmings oppdelte kropp, montert inn i et kunstverk av plexiglass, blir levert til Galleri PL på Grünerløkka midt under en vernissage. "Slakteren" skildrer et dekadent kunstmiljø og er en internasjonal røverhistorie om dårskap og forfengelighet, grusomhet og hevn. Boken gnistrer av språklig overskudd, spenning, komiske situasjoner og overraskende vrier.

Til toppen

Wiik kan skrive. Han er forfatter. ... En veldig vellykket spenningsroman!
Ingvar Ambjørnsen, VG

Andre utgaver

Slakteren
Bokmål Ebok 2011
Slakteren
Bokmål Heftet 2014
Slakteren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011
Anmeldelser Slakteren

"Slakteren er en internasjonal thriller med høyt tempo. (...) Boken er full av humor, hemmeligheter, begjær og umettelig hevnlyst. Gled deg!"
Liv Gade, Sandefjords Blad

"Han er en strålende forteller."
Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

"Det er befriende med en norsk krim som befolkes av såpass typiske karakterer, (...) deilig letthet i Wiiks krimfortellinger, (...) godt driv med høyt tempo, ..."
Maria Årolilja Rø, Adresseavisen

"Mange av de nye krimforfatterne her i landet ville ha mye å hente ved å studere Wiiks metode i SLAKTEREN. Her er farger og lukter, vær og vind. Og karakterer som det lyser av. Korte, effektive klipp gjennom hele handlingen. Her er scener så burleske og gale at jeg under lesingen blir sittende og le høyt. Og en ting til: Wiik kan skrive. Han er forfatter. ... En veldig vellykket spenningsroman!" Ingvar Ambjørnsen, VG

"Det er ingen tvil om at Øystein Wiik behersker både kunsten å skrive, og ikke minst sjangeren han skriver innen. "Slakteren" er fornøyelig lesning fra begynnelse til slutt." Gert Larsen, Bokstaver.no

Til toppen