Smaken av det gode ; Ingenting alvorlig av Trish Morey og Cathy Williams (Ebok)
Ebok

Smaken av det gode ; Ingenting alvorlig (Ebok)

Serie: Romantikk 5

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.66 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Tycoon's temptation ; At her boss's pleasure
Serie:
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9789150739633
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Smaken av det gode ; Ingenting alvorlig
Smaken av det gode
Miniserie: Hotell Chatsfield (5)
Holly Purmans vingård er hele hennes liv. Hun elsker å dyrke, fremstille og selge sine dyrebare viner - og hun vet at hun er veldig flink til det. Så da Franco Chatsfield dukker opp med et forretningstilbud, er hun mildt sagt motvillig. Hva får ham til å tro at hun skulle være interessert? Hun har hørt ryktene om det hensynsløse familiedynastiet med mye penger, men ingen sjel. Men da Franco viser seg å være mer berusende enn den mest dyrebare årgangsvinen, innser hun at det ikke kommer til å bli lett å stå imot. Og faller hun for fristelsen, kommer hun bare til å ville ha mer.

Ingenting alvorlig
Den dyktige og tilbaketrukne økonomen Kate Watson er ikke vant til å få oppmerksomhet på den måten hun får fra sjefen sin. De hete blikkene hans overrasker henne, siden hun er veldig nøye med hva hun signaliserer til omgivelsene. En strikt drakt og stram knute i nakken er det som gjelder.

Alessandro flørter ofte og gjerne, og kvinnene er ikke sene med å følge opp. Ikke bare er han millionær, han er også kjekk og elsker forhold uten forpliktelser. Men Kate er annerledes, og det er helt umulig å fange interessen hennes. Er hun virkelig så strikt og tilknappet som hun virker? Det må han finne ut av!

Til toppen

Bøker i serien