Som hund og katt (Heftet)

Serie: Annabella 6

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Annabella
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202651947
Kategori: Romanserier
Omtale Som hund og katt

Annabella får stadig påminnelser om at hun ikke kan føle seg helt trygg i Svelvigen. Nå har noen av soldatene i Svelvigen Sjøbatteri kommet farlig nær sannheten om Annabellas bakgrunn.

Lensmann Fron har sett seg alvorlig lei av de evinnelige konfliktene mellom Johanne og Olea Commersøen, og tyr til drastiske virkemidler for å få fred.

– Uoverensstemmelsen dere imellom har gått for langt, tordnet han, og Johanne stanset øyeblikkelig kavingen.

– Og for det arresterer De meg? De skulle heller arrestere a Olea. Johanne så bedende på lensmannen, som fremdeles holdt et fast grep om armen hennes.

– Det har jeg allerede gjort, fnyste han. – Og nå skal dere to få sitte i arresten sammen til dere finner ut av det. Han åpnet døra og trakk henne med ut. – Og dere slipper ikke ut før dere har blitt forlikt og oppfører dere som folk!

Til toppen

Andre utgaver

Som hund og katt
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Christin Grilstad Prøis:

Utdrag

Hun nikket og skulle til å gå da Gunder kremtet og sa at han ønsket et ord. Med henne. Hun så forundret på ham. Der kom jammen en av de andre soldatene også. Hun ante ikke hva han het, men hun hadde sett ham før, så han hørte til sammen med de som iblant kom innom. Begge så på henne med det største alvor, samt noe annet hun ikke riktig greide å plassere, en slags forakt eller overbærenhet.

– Hva gjelder det? Er det noe galt? spurte hun.

– Tja, veit ikke rektig hva jeg skal si, svarte Gunder og stirret slik på henne at hun rødmet. Kjære vene. Om det gjaldt Zakarias, måtte han da for pokker selv være mannfolk nok til å be om en prat med henne. Det begynte å bli en stund siden hun hadde gjort det klinkende klart for ham at det aldri kom til å bli dem to.

– Du e’kke søsterdattera tel a Johanne, er du vel? sa soldaten som hun ikke visste hva het.

Han stirret alvorlig på henne, og forvirret møtte hun blikket hans, før hun tok seg sammen og svarte et tydelig «jo».

– Neigu om du er.

En kriblende, vemmelig følelse fylte henne.

Til toppen

Bøker i serien