Sommerøya (Innbundet)

Forfatter:

Kari Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 416
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Island
Oversatt av: Engen, Kari
ISBN/EAN: 9788202333980
Kategori: Romaner
Omtale Sommerøya

Birdie Cousins er travelt opptatt med forberedelsene til datteren Chess’ bryllup. Birdie har ord på seg for å være svært grundig og forberedt på absolutt alt, men hun kan ikke forutse den nattlige telefonsamtalen fra datteren der hun forteller at hun har hevet forlovelsen og at bryllupet må avlyses.

Nesten før støvet har lagt seg kommer enda verre nyheter som sender Chess inn i den dypeste fortvilelse. Birdie mener hun trenger en forandring. Hun kontakter også den yngste datteren Tate og den eksentriske søsteren India, og sammen reiser alle fire til sommerøya Tuckernuck Island utenfor kysten av Nantucket, der familien har tilbrakt sommeren i generasjoner. Ingen telefoner, ingen fjernsynsapparater – et sted uten forstyrrelser der de kan flykte fra vanskelighetene sine.

Men når søstre, døtre, ekskjærester og familiehemmeligheter samles på en øde øy, kan mye skje. Dramatiske sannheter kommer for en dag, og gammel kjærlighet blir som ny.

Her er en sommerhistorie som bare Elin Hilderbrand kan fortelle den, fylt som den er av sorg, latter og overraskelser og som har gjort henne til en bestselgende forfatter i 11 land.

Til toppen

Andre utgaver

Sommerøya
Bokmål Heftet 2012