Sosial kjønnsteori og biologisk feminisme av Andreas Hesselberg Bjercke (Ebok)
Ebok

Sosial kjønnsteori og biologisk feminisme (Ebok)

en fare for demokrati og likestilling

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Ingen DRM
Filstørrelse: 8.3 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Stand Up Publishing
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230343425
Kategori: Debatt og samfunn
Omtale Sosial kjønnsteori og biologisk feminisme
Dermed har Stortinget åpnet for assistert befruktning til såkalt "enslige" kvinner. Realiteten er imidlertid at alle kvinner nå kan erstatte mannen, faren med en sædbank. For en enslig kvinne er ikke noe annet enn en kvinne som står utenfor et parforhold og det kan alle kvinner velge å gjøre, og "assistert befruktning" innebærer at kvinner erstatter mannen med en sædbank. Dette representerer noe helt nytt i menneskets historie. Debatten om hvordan samfunnet skal organisere den menneskelige forplantning har knapt nok begynt. Hvordan vil endringene påvirke samfunnet, forholdet mellom kvinner og menn, og ikke minst barna ?

Les denne boken og finn ut hvorfor spørsmålene stilles.

Mange vil nok ikke like det jeg skriver. Det gjør heller ikke jeg. Betal hva et glass vin koster og forstå hvorfor. (last ned programvare gratis på PCen "Adobe digital editions" - eller appen "EBOK.NO" på mobilen)

**

Om forfatteren.
Andreas H. Bjercke er en uavhengig skribent. Han er utdannet som økonom og har blant annet publisert artikler i Samfunnsøkonomen (tidsskrift-UiO/nr.1-2019-Skatteparadiser)
**

Til toppen