Søstre i krig av Gill Paul (Ebok)
Ebok

Søstre i krig (Ebok)

Forfatter:

Bente Rannveig Hansen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2023
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.41 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: No place for a lady
Oversatt av: Hansen, Bente Rannveig
ISBN/EAN: 9788203374968
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Søstre i krig
Året er 1854. Lucy Harvington trosser sin familiens formaninger og giftet seg med offiseren Charlie Harvington. Sammen drar de til Ukraina hvor han skal kjempe i Krimkrigen. Lucy og de andre kvinnene blir maktesløse i møte med krigens redsler. Her dag frykter de for mennenes liv, og det er syke og skadde soldater overalt. De oppdager også at hæren ikke har ofret en tanke på kvinnene som følger mennene til fronten. Og hva om Charlie dør - hva skjer med Lucy da?
Dorothea blir så bekymret for Lucy, at hun på tross av familiefeiden drar for å finne henne. Hun slutter seg til en delegasjon sykepleiere under ledelse av Florence Nightingale. Ingen av søstrene aner hvilke prøvelser de vil møte på hver sin kant. De plages av sykdommer og strever med den nådeløse kulden. Men i skyggen av krigens redsler finnes også muligheter til å oppleve kjærligheten.

«Nydelig historisk roman om Krimkrigen. (...) Denne romanen byr på levende og rystende beskrivelser av krigens mange redsler, men handler også om oppofrelse og kjærlighet...» Nina Andrea Okun, Sandefjord bibliotek.

Til toppen

Andre utgaver

Søstre i krig
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Gill Paul: