Store hvite løgner (Heftet)

Forfatter:

Solveig Moen Rusten (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 568
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Big little lies
Oversatt av: Rusten, Solveig Moen
ISBN/EAN: 9788234710346
Kategori: Romaner
Omtale Store hvite løgner
Ved første blikk fremstår den prydlige villaforstaden som en snobbete og søvnig idyll. Men under overflaten koker det...

Madeline og Celeste er naboer og bestevenner. Madeline er en dame som aldri går stille i dørene, som husker alt og aldri tilgir. Celeste er så pen at folk stopper opp og stirrer når hun nærmer seg, men virker merkelig nervøs og usikker. Er det noe de skjuler?

Når den unge alenemammaen Jane fl ytter til forstaden med sin fem år gamle sønn, møtes hun av kjølige blikk fra de andre mødrene. Men Madeline og Celeste tar Jane under sine vinger - men uten å røpe sine hemmeligheter.

Så blir barna til de tre kvinnene involvert i en episode som først virker harmløs, men som raskt kommer ut av kontroll: Tisking og hvisking i skolegården blir til ondsinnede rykter blant de voksne. Til slutt er det ingen som kan skille løgn fra virkelighet ...

Et mord? En ulykke? Eller bare foreldre som ikke kan oppføre seg...

Store hvite løgner er en roman du vil kjenne deg igjen i, full av varme og humor. Men det er også en roman som tar for seg det mørke i livet - gråsonene og de farlige løgnene vi forteller oss selv.

Til toppen

Andre utgaver

Big little lies
Engelsk Heftet 2015
Store hvite løgner
Bokmål Innbundet 2015
Store hvite løgner
Bokmål Ebok 2015
Store hvite løgner
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022