Stormens søster (Heftet)

Serie: De syv søstre 2

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 608
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The storm sister
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
Serie: De syv søstre
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202692186
Kategori: Romaner
Omtale Stormens søster

Stormens søster er den andre boken i den spennende og fascinerende serien om DE SYV SØSTREav Lucinda Riley, og handlingen er lagt til Norge.

Ally er en dyktig seiler og skal konkurrere i en av verdens mest utfordrende regattaer når hun får beskjed om adoptivfarens brå og mystiske død. I hui og hast reiser hun tilbake til barndomshjemmet, det vakre slottet ved Genevesjøen, for å treffe sine søstre. Hun har også, uten at søstrene vet det, innledet et kjærlighetsforhold …

I etterkant av de opprørende hendelsene forlater Ally sjølivet for å følge sporene adoptivfaren har etterlatt henne slik at hun kan finne tilbake til sitt biologiske opphav. Sporene fører henne til Norge, og her oppdager hun at hennes egen historie er nært knyttet historien til en ung og ukjent sangerinne, Anna Landvik. Hun levde for over hundre år siden og var med i den første oppsetningen av Ibsens Peer Gynt, til Griegs berømte musikk. Vi får ta del i Annas dramatiske reise fra en liten bygd i Telemark, via Christiania og videre ut i verden.

Til toppen

Andre utgaver

Stormens søster
Bokmål Innbundet 2016
Stormens søster
Bokmål Ebok 2016

Flere bøker av Lucinda Riley:

Bøker i serien