Sviket (Heftet)

Serie: Skjærgårdsliv 46

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Skjærgårdsliv
Serienummer: 46
ISBN/EAN: 9788202651862
Kategori: Romanserier
Omtale Sviket

Sønderknust over Hermans svik ser Vera ingen annen løsning enn å komme seg vekk fra Drøbak.

Jenny og Johan er i Fredrikstad for å lete etter Tilly. Johan er til uvurderlig støtte og trøst for Jenny, men redselen for datteren overskygger alt.

Jenny kjente hvordan det strammet seg til i brystet hennes. – Men hvor kan Tilly da ha tatt veien? spurte Jenny fortvilet. Hun stirret på politimannen som hadde snakket til dem, før hun snudde seg og så utover elvekanalen. Den lå der så glitrende i det månelyse mørket. Jenny fikk en vond følelse.

Til toppen

Andre utgaver

Sviket
Bokmål Ebok 2020
Sviket
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Jeanette Semb:

Utdrag

Viktoria var ikke fullt så blid som de andre da han kom inn i den store hallen. Hun var på vei ned trappen, og blikket hun sendte ham, gjorde ham urolig. 

– Herman, du er akkurat den jeg gjerne vil snakke med. 

– Jaså? Han svelget. 

– Vera har reist sin vei. 

– Reist? Han stirret dumt på henne. 

– Ja, hun har reist tilbake til Oslo, uten noen nærmere forklaring. Kanskje du kan forklare meg hvorfor? Har dere kranglet? Jeg kan ikke forestille meg hva annet det kan skyldes. Hun la igjen en lapp på nattbordet sitt, der det sto at hun skulle dra tilbake til Oslo. Jeg forstår det ikke. Kanskje du vet hvorfor? 

Herman svarte ikke. Fortvilelsen slo mot ham. Så Vera hadde reist hjem? Hun hadde ikke blitt værende her lenge nok til at han fikk forklart seg. Det måtte bare bety én ting: Hun trodde virkelig at han hadde gått til sengs med Irmelin.

Til toppen

Bøker i serien