Teslas loft (Innbundet)

Serie: Accelerati-trilogien 1

Forfatter:

og

Tonje Røed (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 248
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Tesla's attic
Oversatt av: Røed, Tonje
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788205451001
Kategori: Barnebøker
Alder: 9 - 12
Omtale Teslas loft
Alle som er glad i spenning, action, humor og stadige overraskelser er garantert en leseropplevelse utenom det vanlige med Teslas loft, første bok i Accelerati-trilogien.

Etter at huset deres har brent ned, flytter fjorten år gamle Nick inn i en falleferdig gammel villa sammen med faren og lillebroren. Når Nick åpner luken opp til loftsrommet sitt, får han en brødrister i hodet. Dette er starten på en rekke merkelige hendelser knyttet til de gamle tingene som står lagret der. Etter å ha kvittet seg med de rare antikvitetene på et garasjesalg, blir Nick kjent med noen lokale ungdommer ? Mitch, Caitlin og .Vincent ? og de oppdager at alle gjenstandene har ekstraordinære egenskaper. Nick finner også ut at loftet er en underlig magnetisk malstrøm som tiltrekker seg alle mulige problemer. Det er som om loftet har sin egen intelligens ? og sitt eget mål.
Nick skjønner etterhvert at gjenstandene, som er de siste oppfinnelsene til det store geniet Nikolas Tesla, er deler av en større matematisk kalkulert plan. Nick og de nye vennene hans må finne igjen alle tingene som ble solgt på garasjesalget og skjule dem. Men det er en farlig oppgave de står ovenfor ? i tillegg til de skumle oppfinnelsene til Tesla må de takle et hemmelig forbund av vitenskapsmenn ? Accelerati ? som har sin egen utspekulerte agenda. Dette er mye å håndtere for Nick, som helst ville vært mest mulig anonym som den nye gutten i byen.
.
.

Til toppen

Flere bøker av Neal Shusterman og Eric Elfman:

Bøker i serien