Tilbakekomstene av Fredrik Brattberg (Ebok)
Ebok

Tilbakekomstene (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Transit
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788275963176
Kategori: Noveller, lyrikk og drama
Omtale Tilbakekomstene
Fire scenetekster fra en av landets ledende dramatikere, Fredrik Brattberg.

«Tilbakekomstene» er historien om en familie hvor det omtenksomme og trygge brutalt ødelegges. Far og mor opplever at deres sønn forsvinner, men den opphetede engstelsen går over i likegyldighet. Ilene Sørbøe skriver om Tilbakekomstene i Norsk Shakespeare- og teatertids.skrift: «At stykket til Brattberg er et verk av de sjeldne, er det flere enn Ibsenprisjurien som har lagt merke til. (...) Tilbakekomstenes tematikk er universell, og tekstens mus.i.kalske strukturer fenger langt utover landets grenser.»

«Monsemann» en absurd komedie om en dysfunksjonell mor, far og barn relasjon. Her er det mørke undertoner som innholdsmessig pendler mellom det urovekkende og humoristiske.

«Winterreise» handler om Anne og Alfred som nettopp har fått en datter. De har problemer med å finne seg til rette i den lille verden, med tåteflasker og bleieskift. Den store verden er fristende. Colombine teaterförlag i Stockholm skriver følgende om Winterreise: «Milt, ömsint och med enastående musikalitet gestaltar Fred.rik Brattberg vårt irrande mellan hälsosamt och dys.funktionellt, normalt och avvikande.»

«Urtene. Komfyren. Koppen.» er Brattbergs nyeste drama.tekst. Stykket handler om en drøm som mister sin glans etterhvert som den oppfylles.

Til toppen