Tillitsvalgt (Heftet)

håndbok i organisasjonsarbeid

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 192
Forlag: Res publica
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282262668
Kategori: Politikk og samfunn
Omtale Tillitsvalgt
Et folkestyre krever at folk deltar. Enten du er tillitsvalgt på arbeidsplassen, styremedlem i fagforeninga eller folkevalgt for et politisk parti: Du er med på å skape et levende demokrati. God organisering er vanlige folks vei til makt og samfunnsendring.

I denne håndboka i praktisk organisasjonsarbeid har Jonas Bals og Helga Pedersen latt seg inspirere av Einar Gerhardsens klassiker Tillitsmannen, og skrevet en ny bok for vår tid. Forfatterne deler fra sine rike erfaringer med fagforenings- og partiarbeid, og har laget en praktisk guide det er lett å slå opp i. Hvordan gjennomføre et godt årsmøte? Hvordan sørge for at de som får verv og blir ledere reflekterer mangfoldet i det norske folk? Og hvordan skape en god organisasjonskultur, uten seksuell trakassering og bruk av hersketeknikker?

Denne boka tar utgangspunkt i arbeider- og fagbevegelsen, men du vil kunne ha glede av den også om du er valgt inn i styret i borettslaget, i foreldreutvalget på skolen, eller vurderer å stille som leder av det lokale idrettslaget. Som tillitsvalgt kan du gjøre en forskjell!

Til toppen

Flere bøker av Jonas Bals og Helga Pedersen: