Tredje gang du dør (Innbundet)

thriller

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 555
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203364815
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Tredje gang du dør
I et desperat forsøk på å sikre sin døvblinde datter Maries fremtid, presser den fallerte skuespilleren Hauk Alving sin rike elskerinne for millioner. Det blir skjebnesvangert.
I stedet for penger får Alving torpedo Kalle Helgesen på nakken, og i et brutalt angrep dreper Alving torpedoen i selvforsvar. Han kvitter seg liket, og skjuler drapet ved selv å utgi seg for å være Helgesen. Slik blir han involvert i et hemmelig nettverk ledet av en viss Mentor Ferrara, som tjener store penger på illegal organhandel og etnisk rensing på et svært utspekulert vis. Hauk Alving bestemmer seg for å ta kampen opp mot den hensynsløse Ferrara. Men er det en kamp han kan ha noen sjanse til å vinne?

Til toppen

Andre utgaver

Tredje gang du dør
Bokmål Ebok 2019
Tredje gang du dør
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Tredje gang du dør
Bokmål Heftet 2020
Anmeldelser Tredje gang du dør

«Ingen krimforfattere har det morsommere på jobben enn Wiik. ... Om det blir flere bøker om Hauk Alving, håper jeg det fortsetter å være like spennende som her ...»
- Maria Årolilja Rø, Adresseavisen (TERNINGKAST 5)

«Barskt frå ein dyktig krimhandverkar. … Forfattaren har i ei rekke bøker vist at han er profesjonell når det gjeld å konstruere eit godt plott – og når det gjeld å skape spenning. Han gjer det i denne boka også, gjennom 550 sider.»
- Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen (TERNINGKAST 5)

Til toppen