Trygge barn (Heftet)

hvordan trygghetssirkelen for foreldre kan bidra til å fremme barns tilknytning, emosjonelle motstandskraft og frihet til å utforske

Forfatter:

, og

Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 306
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
Originaltittel: Raising a secure child
Oversatt av: Jahr, Mette-Cathrine
ISBN/EAN: 9788205500839
Kategori: Svangerskap og fødsel
Omtale Trygge barn
Føler du på presset om å være den perfekte forelder? Er du redd for å gjøre feil, og lurer du på om du er god nok? I vårt strev etter å gjøre alt riktig risikerer vi å glemme hva barn virkelig trenger for å bli trygge og robuste. Forfatterne hevder i denne boken at trygg tilknytning er den viktigste grunnvollen vi kan gi barna våre, og viser hvordan vi kan utvikle trygg tilknytning gjennom modellen Trygghetssirkelen. Du vil lære mer om:
- Hvordan du kan balansere mellom å gi omsorg og å legge til rette for at barnet ditt utforsker verden og blir selvstendig. Hvilke følelsesmessige behov barnet uttrykker gjennom utfordrende atferd. - Hvordan din egen oppvekst påvirker din foreldrestil, og hva du kan gjøre med det.
Trygge barn er en praktisk, forskningsbasert og ikke minst klok veiledning til deg som forelder. Og som forfatterne understreker, det er ikke viktig å gjøre alt riktig, «god nok oppdragelse» er god nok, sier de.

Til toppen

Flere bøker av Kent Hoffman, Glen Cooper og Bert Powell: