Under falkens vinger (Innbundet)

Serie: Ramona Lindh 1

Forfatter:

Dorthe Erichsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 392
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Under falkens vingar
Oversatt av: Erichsen, Dorthe
Serie: Ramona Lindh
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788234712104
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Under falkens vinger
Hvilke omstendigheter gjør et menneske til enten et offer eller en overgriper?
Under falkens vinger er en lavmælt psykologisk spenningsroman, der det er de menneskelige og relasjonelle elementene som driver handlingen og gjør den til en berørende leseropplevelse.

Ramona og mannen blir møtt av politiet da de kommer hjem til huset sitt utenfor Skellefteå. De blir blir tatt med uten å få noen forklaring på hvorfor. Men Ramona vet allerede hva de skal. Hun ser det hele for seg i det samme hun setter seg inn i politibilen: En død tenåringsjente i en båt som dupper i vannkanten. En jente ingen kan identifisere. Hvorfor er hun der? Hva har skjedd?
Politiet har ingenting å gå etter, og i desperasjon ber en av etterforskerne om hjelp fra Ramona. Hun har evnen til å oppfatte alle de små tingene som fører til en handling. Hun observerer mer enn de fleste. Det er lett å avskrive evnen hennes, men det skal vise seg at hun ofte har rett.
Under falkens vinger er første del i serien om Ramona Lindh, sosiologen fra Nord-Sverige med en evne som er like deler forbannelse og velsignelse.

«En realistisk kriminalfortelling, men så svimlende vakkert fortalt at den blir noe større: En melankolsk betraktning over menneskelig hjelpeløshet.»
Dagens Nyheter

Anton Marklund er født og vokste opp utenfor Skellefteå, men bor nå i Umeå. Parallelt med jobben med funksjonshemmede debuterte han i 2011 med den kritikerroste romanen Djurvänner. Under falkens vinger er hans første spenningsroman.

Til toppen

Andre utgaver

Under falkens vinger
Bokmål Ebok 2023
Under falkens vinger
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023
Bøker i serien