Utrolige småbarn (Heftet)

en veileder til småbarnets oppdagelsesferd i livet

Forfatter:

Kari Marie Thorbjørnsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 258
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
Originaltittel: Incredible toddlers
Oversatt av: Thorbjørnsen, Kari Marie
ISBN/EAN: 9788205430334
Kategori: Psykologi
Omtale Utrolige småbarn
Hvordan kan du forstå og fremme den fysiske, sosiale, emosjonelle og språklige utviklingen hos småbarnet ditt, og gi det trygghet?

Boka er bygd opp rundt tre viktige milepeler i småbarnets utvikling: (1) en trygg tilknytning og god relasjon til foreldrene, (2) utvikling av språket og emosjonell og sosial uttrykksevne, og (3) utvikling av en positiv opplevelse av seg selv som individ. I boka får du som forelder det verktøyet du trenger for å kunne støtte barnet ditt etter hvert som det passe.rer disse milepelene i utviklingen.
Boka viser hvordan du på enkle, men virkningsfulle måter kanstyrke barnets begrepslæring og utholdenhet, som forberedelse til skolestartstyrke barnets emosjonelle og sosiale kompetansehåndtere atskillelser og innarbeide gode og forutsigbare rutiner for sengetid, toalettvaner og måltiderbruke positive oppdragelsesmidlerhåndtere situasjonen når småbarnet slår, biter, er gjenstridig og får raseriutbruddsørge for trygge omgivelser rundt småbarnetbygge opp familiens støttesystem
Underveis finner du også loggskjemaer der du kan notere hva barnet ditt liker og misliker, hva som er barnets yndlingssanger og favorittfortellinger, og hvordan de daglige rutinene ser ut. Det blir gode minner å bevare.
.

Til toppen

Flere bøker av Carolyn Webster-Stratton: