Valgets kvaler av Brenda Novak (Ebok)
Ebok

Valgets kvaler (Ebok)

Serie: Whiskey Creek 2

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.13 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: When Snow Falls
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150738650
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Valgets kvaler
Etter en svært omflakkende oppvekst på rimelige moteller i den ene byen etter den andre sammen med moren og søsteren, er Cheyenne Christensen takknemlig for at de har slått seg til ro. Hun er også takknemlig for de gode vennene hun har fått i Whiskey Creek. Og særlig Joe, som hun lenge har vært hemmelig forelsket i og som endelig begynner å få øynene opp for henne. Men tidligere minner plager Cheyenne, særlig minnene om en smilende, blond kvinne. En kvinne som ikke er den kriminelle moren hennes.

Selv om Cheyenne gjentatte ganger har bedt om en forklaring, er det ingen som har villet hjelpe henne. Hun er fast bestemt på å finne sannheten, men uten så mye som en fødselsattest, er det ikke lett.

Ting blir enda mer komplisert da bestevenninnen hennes også blir tiltrukket av Joe. For Eves skyld bestemmer hun seg for å trekke seg unna, og havner rett i armene på Dylan Amos, den eldste av de beryktede Amos-brødrene. Han er den type mann hun har sverget på å holde seg unna. Hun kan ikke gjøre noe dumt nå som hun er fast bestemt på å finne den tryggheten hun har lengtet etter. Og som Joe kan gi henne. Men kanskje det er mer ved Dylan enn hun trodde? Kanskje det å la ham gå er en stor feil?

Til toppen

Flere bøker av Brenda Novak:

Bøker i serien