Velkommen hjem (Lydbok-CD)

Forfatter:

Kari Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Vollan, Ingrid
Spilletid: 11:56
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Välkommen hem
Oversatt av: Engen, Kari
ISBN/EAN: 9788202583514
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Velkommen hjem

En sensommerdag får Magdalena Hansson invitasjon til jublieumstreff med sin gamle klasse. De skal spise, hygge seg og gå spøkelsesvandring i skogen. Akkurat som de gjorde i niende klasse. Men kvelden utvikler seg i en tragisk retning. En av festdeltakerne blir funnet myrdet. Dagen etter blir enda en person fra klassen funnet død på Hotell Monica. Hva er motivet, og finnes det flere i klassen som er i fare?

Til toppen

Andre utgaver

Velkommen hjem
Bokmål Ebok 2018
Velkommen hjem
Bokmål Heftet 2018
Velkommen hjem
Bokmål Lydbok MP3-CD 2017
Anmeldelser Velkommen hjem

«Vellykket hverdagsspenning. (...) Ninni Schulman kan virkelig kunsten å fortelle en historie, og femte bok om Värmlandsjournalisten Magdalena Hansson er intet unntak ... frykten er til å ta og føle på. Men det som imponerer mest, er hvor sterkt Ninni Schulman treffer i sine beskrivelser av hverdagslivets dramatikk.»
TARA

 

Ninni Schulman er en av de mest spennende svenske krimforfatterne akkurat nå (...) En god historie med gode, troverdige karakterer.
Liv Lysaker, LO-Aktuelt

Schulman kan sitt håndverk. Romanen er spennende og velskrevet, med et godt og troverdig persongalleri, og en historie som illustrerer hva som foregår under overflaten i et lite samfunn. "Velkommen hjem" er en meget anbefalelsesverdig krim.
Beate Ellingsen, Heartart blogg

 ... gamle konflikter blir som nye og nye konflikter oppstår. Det er overraskende gjenkjennelig for alle som har gått på skolen. Magdalena Hansson forsøker som vanlig å finne morderen før politiet.
Dagens Nyheter

Dette er en spennende historie og jeg tror de fleste av oss kan kjenne seg igjen i hvordan en skoleklasse fungerer og hvilke mekanismer som gjør noen til ledere og andre til ofre.
Ölandsbladet

som så ofte i Ninni Schulmans bøker er alt fra intrige og miljø til personportretter så dypt forankrede i en troverdig hverdagsstemning at man som leser hele tiden kjenner seg midt i begivenhetenes sentrum. Og i "Velkommen hjem" er dette sentrumet både spennende og ubehagelig.
Östgötacorrespondenten

Til toppen