Vikingtiden på 200 sider (Nedlastbar lydbok)

fra høvdingstyre til rikskongedømme

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: Ekeberg, Jan Ove
Spilletid: 4:00
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248930518
Kategori: Lydbøker voksne og Lydbok
Omtale Vikingtiden på 200 sider
Visste du at Harald Hårfagre hadde 24 sønner og en isbjørnbaby? At Grønland fikk navnet sitt for å lure folk til å flytte dit? Eller at Trøndelag på et tidspunkt skal ha hatt en hund som høvding?

Det er skrevet hundrevis av faktabøker om vikingene. De fleste av dem har bitteliten skrift, nesten ingen bilder, og handler om veldig mye kjedelig. Derfor har Martin Aas lagd det motsatte: en lettlest faktabok proppfull av tegninger, som bare handler om de kuleste delene av vikingtiden. Vikingene dro ut i verden: på silkehandel i Tyrkia og på plyndringstokter fra Irland til Ibiza. De var de første europeerne som besøkte Amerika. Langs elvene i Øst-Europa lagde de vikinglandet Gardarike, grunnlaget for verdens største land: Russland. Det er ikke uten grunn at vikingtiden kalles «Skandinavias bidrag til verdenshistorien».

Gjennom spennende tegneserier får du møte mektige personer som Harald Blåtann, Gunnhild Kongemor, Olav Tryggvason og Einar Tambarskjelve, og være med på kjente slag der de kjempet om å bli konge over «Nordveien», kysten av det som én dag skulle bli Norge.

Til toppen

Andre utgaver

Vikingtiden på 200 sider
Bokmål Innbundet 2022
Vikingtiden på 200 sider
Bokmål Ebok 2022
Vikingtiden på 200 sider
Bokmål Heftet 2023

Flere bøker av Jan Ove Ekeberg: