Meny

Handlekurv

Lanseres 20. august!

Skjebnestier

Nært og ekte fra Hadeland i 1910

Vi har en liten hemmelighet å dele med deg .. I august lanserer vi en ny serie av den knallgode debutanten Pia Pedersen!

Skjebnestier har handling fra Hadeland, hvor Pia selv har vokst opp og bor. Pia har alltid drømt om å bli forfatter, og endelig har drømmen gått i oppfyllelse! Da vi på forlaget mottok manuset hennes, var vi helt sikre på at dette måtte bli en serie, og nå er den her!

Alle som abonnerer på en serie fra NorskeSerier, får første bok tilsendt automatisk og helt gratis i begynnelsen av august.


SUPERTILBUD: Bli abonnent før 20. juli og få gaver til en verdi av 700 kr: første bok i abonnementet, et vakkert sjal, to evighetslys og to duftposer!


Om serien:
Et skrik skjærer gjennom natten. Det varsler fare.

I nærheten bor ungjenta Lovise på det vesle småbruket Solenga. Bruket ligger idyllisk til på vakre Hadeland, men tilværelsen er langt fra rosenrød. Familien strever med å overleve, men Lovise elsker dyrene og drømmer om bedre kår. 

En natt får en gammel, synsk kone et grufullt varsel – om Lovise. Kona kvier seg for å si noe, for man må ikke endre skjebnestier. Lovise vet ingenting om dette og forelsker seg i bygdas nye klokker. Men hva er det han skjuler …?


Les det første kapittelet i Skjebnestier.


På Serieliv.no forteller Pia hvordan serien ble til!

 

Vi har latt noen heldige lesere lese første bok, og de er over seg av begeistring for Pias serie. Se bare her!


«Dette vil jeg ha mer av! Perfekt lesestoff når du vil koble av – nesten som balsam for sjelen. Jeg gir terningkast 6, uten tvil!»
Anne Berit, 53 år, Dovre


«Gripende! Her er både spenning, dramatikk og hete følelser. Livet til Lovise er nok ikke slik vi tror ... Jeg vil lese mer!» 

Siri Hjellestad


«Ble helt trollbundet fra første side. Terningkast 6!» 
Tina Moi Merkesdal


«Historien er lagt opp på en ny og spennende måte, som gjør at den fenger veldig!»
Heidi AmundsenPia Pedersen (f. 1981) er født og oppvokst på vakre Hadeland. Der bor hun fortsatt med mann, tre barn og en vilter katt. Hun er utdannet ergoterapeut og brenner for å hjelpe folk med å mestre hverdagen sin bedre. Hun har spesialisert seg på epilepsi, men har også arbeidet med alderspsykiatri. Samtidig har hun alltid drømt om å bli forfatter, og hun skrev første bok i Skjebnestier etter å ha drømt deler av handlingen en natt. Skjebnestier er Pias første romanserie, og handlingen er lagt til hjemstedet hennes. 

Pia er levende engasjert i historie og leser alt hun kommer over om perioden hun skriver fra. Likevel nøyer hun seg ikke med det. Hun spinner eget garn på gammeldags rokk og går på ystekurs for å leve seg inn i livet i gamle dager.

Pia elsker å lese, og det beste hun vet er å slappe av med en god bok, serie eller film.


Bli bedre kjent med Pia og les om forfatterdrømmen som gikk i oppfyllelse.