En serie på 15 bøker fra forfatteren av «Flammedans»

Jippi! 15. oktober lanserer vi Jane Mysens Barn under månen! Serien ble for første gang utgitt i 2003, og er nå endelig tilgjengelig igjen for nye lesere.

Serien er på 15 bøker, og er basert på en sann og gripende historie fra Janes oldeforeldres liv.


Bli abonnent og få første bok i abonnementet + et praktisk reisepose-sett!

 

Kjære leser!

Som liten fikk jeg vite at jeg hadde en tysk oldefar som var rallar, og jeg ble grepet av historiene om ham og min oldemor. Hovedtrekkene i Barn under månen er hentet fra virkeligheten, og Maren og Günther er akkurat slik jeg ser for meg oldeforeldrene mine: en snobbete, men varm og fornuftig byjente, som forelsker seg i en evig romantiker og drømmer. 

Barn under månen er en fargerik serie, med mange forskjellige og spennende personligheter. Den inneholder mye spenning og dramatikk, men det er også en kjærlighetshistorie som har berørt meg sterkt. Jeg håper at serien vil gi deg mange gode og uforglemmelige lesestunder.  

Hilsen fra Jane


På bloggen forteller Jane mer om oldeforeldrenes kjærlighetshistorie.OM SERIEN:

Hadeland, 1920: Når Maren ankommer Lunner på Hadeland, til og med i egen bil, vekker hun oppsikt. Noe så elegant har de aldri sett før der i bygda.

Foreldrene har sendt henne til tantens gård for å lære husstell; selv har hun sett for seg en fremtid ved farens advokatkontor i Kristiania. Huslige sysler er det siste hun kan tenke seg.

En kvinne som Maren er et sjeldent syn i ei bygd som Lunner, og snart mangler det ikke på beilere som slåss om hennes gunst. Men hvor langt er de villige til å gå for å vinne henne?


Les det første kapittelet i første bok!
 

Klikk her for å bli abonnent og få første bok i abonnementet + et praktisk reisepose-sett GRATIS!