Skriv den neste seriesuksessen i ferien!

Den lange, lyse sommeren er en fin skrivetid for mange. Lar du deg inspirere av sol og varme, blomster, fjell, sjø og strand? Har du lang ferie og god tid? Bruk sommeren til å skrive en ny romanserie!

Cappelen Damm, Norges største forlag, er alltid på utkikk etter nye serieforfattere. I sommer har du mulighet til å skrive vår neste seriesuksess:

BLI MED PÅ SKRIVESOMMER!


HVEM ER VI?

Cappelen Damm utgir romanserier under varemerket NorskeSerier. Vi er markedsledende i Norge og har i dag 20 serier i salg. Markedet er stort, og bøkene selges primært gjennom abonnement og dagligvarehandel.

Vi utgir bøker av en rekke bestselgende forfattere: Frid Ingulstad, Trine Angelsen, Yvonne Andersen, Ellinor Rafaelsen, Jane Mysen og mange, mange flere. Klikk her for å se alle.

Serieromanene handler i hovedsak om unge kvinner i vanskelige situasjoner, familiedrama, stormende kjærlighet og sviende sjalusi, urettferdighet, og store forskjeller mellom samfunnets lave og høye.
 


ER DU VÅR NESTE SERIEFORFATTER?

Nå oppfordrer vi DEG til å skrive historien du alltid har hatt lyst til å fortelle, om den sterke, norske kvinnen, din hovedperson, som går i nærkamp med livets utfordringer. Du bestemmer selv hvilken tid og hvilket sted du vil skrive fra – vi ønsker gjerne historier fra nær fortid.

Nederst på siden har vi samlet noen gode tips til deg som vil skrive en romanserie.

Her kan du bli bedre kjent med romanseriene vi utgir i dag.HVOR MYE MÅ DU SENDE INN?

Send oss noen kapitler av første bok i serien (ca. 20 000 ord). Vi vil også gjerne ha en synopsis over resten av boken og de neste bøkene i serien.

Vi ønsker oss utkast til en serie på minst 6 bøker.


PREMIE

Vinneren av Skrivesommer inngår en avtale med Cappelen Damm, med bokutgivelse som mål. Du får tildelt et team, bestående av en konsulent og en redaktør, og sammen vil vi hjelpe deg med å utvikle historien din. Vårt felles ønske er at dette en dag vil bli en romanserie som alle våre lesere vil ha glede av.

Vinneren får også et reisegavekort på 10 000 kr. Reis hvor og med hvem du vil!FRIST OG INNSENDELSE

Manuset må sendes til oss elektronisk innen 30. august 2021. Manuset sendes til: manuskonkurranse@cappelendamm.no.SPØRSMÅL?

Ta gjerne kontakt med redaktør Ida på e-post:

ida.helene.korsvold@cappelendamm.no


Du finner kanskje også svar på spørsmålene dine på her på nettsideen eller på bloggen vår, serieliv.no.


Lykke til! Vi ønsker deg en god, varm og kreativ sommer. ❤