Hvis du kunne reise i tid, ville du reist fremover eller bakover ..?

Hurra, hurra, hurra! May Lis Ruus, forfatteren av Nattmannens datter og Papirslottet, har skrevet en ny romanserie!

TIDLØS er både magisk og spektakulær, ulikt alt annet du har lest før. Serien utgis i sesonger, og første sesong er på 12 bøker.
 

«Spennende og uvirkelig! Historie liker jeg, og det fikk jeg masse av! Terningkast 6.»
– Liv S. Høgmoen, ivrig serieleser

 

«En herlig og altoppslukende tidsreise!»
– Kjersti Weum Bekkestad, bokelsker
OM SERIEN:

Bergen i 2020 og 1561: Allehelgensaften er til alle tider blitt regnet som en magisk og farlig natt. På denne datoen i 2020 er den unge arkeologistudenten Malin omviser i Rosenkrantztårnet på Bergenhus festning. Ved stengetid tar hun en runde ned i den dunkle kjelleren for å finne den sist ankomne – en mann – og den eneste som ikke er kommet opp igjen. 

Men selv i fangehullet er det mørkt og tomt. Med ett hugger en fornemmelse tak i henne. En følelse av ikke å være alene. Hun løfter lykten for å la lyset fortrenge den innerste mørke kroken. Det går et sekund før Malin ser den svarte skyggen. Og enda et sekund før hjernen oppfatter at den beveger seg ...

Lyst til å lese mer? På bloggen vår kan du lese hele det første kapittelet.


Bestill første bok i serien – helt gratis.
Ønsker du å abonnere på Tidløs?

I velkomstgave får du første bok i abonnementet og tre praktiske reiseflasker – HELT GRATIS!

Reiseflaskene rommer 60 ml og er godkjente som håndbagasje på fly. Perfekt til kremer, såpe, sjampo og lignende.

Ja takk! Jeg vil abonnere på Tidløs!
 

 


I første bok har May Lis skrevet et lite brev til alle sine nye lesere:


Kjære leser!

Tidløs får vi kjenne på hvordan det var å leve i Norge i fordums tid, med hverdagsliv, kulturforskjeller og et annerledes tankegods. I en magisk tid, der skyene og andre naturfenomener ble tolket som tegn, og Bergen ble omtalt som en syndens og voldens by, som «Sodoma og Gomorras stygge søster».

I denne heksegryten av tro og overtro dukker Malin opp, og blir tatt for å være en himmelsendt engel som skal redde byen fra dens undergang. Det er mye å ta innover seg for en ung kvinne som ikke er noen engel, men en helt vanlig person. Kan hennes tilstedeværelse endre noe?

Å skrive denne historien er helt fantastisk, og jeg lever og ånder for den. Jeg håper at du vil bli dradd inn i fortiden og være med på Malins opplevelser.

Velkommen til tidsreisedramaet Tidløs!

Hilsen May Lis Ruus