For å kunne handle på norskeserier.no må du ha fylt 18 år.

 

Privatkunde

Er du privatkunde kan du enkelt registrere deg her. Når du har fullført registreringen vil du motta en e-post, til din oppgitte e-postadresse. Det er viktig at du klikker på lenken og bekrefter at e-postadressen din er korrekt. Verifiseringslenken er gyldig i 24 timer. Din nettregistrering blir aktivert, og du kan logge deg inn med e-postadressen og det passordet du valgte i registreringen.

 

Bedriftskunde

Er du bedriftskunde (bedrift, bibliotek, skole, stat og kommune) eller et enkeltmannsforetak, kan du registrere deg her.
 

Følgende punkter er viktige ved registrering:

  • Har din bedrift et organisasjonsnummer kan du benytte dette ved søk. Det foretas et oppslag mot Brønnøysundregisteret, og opplysninger om din bedrift hentes inn automatisk.
  • Er ikke din bedrift registrert hos oss med et organisasjonsnummer, registrer bedriften her.
  • Er bedriften registrert, kryss av for at du er ansatt.
  • Fyll så ut din kontaktinformasjon (navn, e-postadresse) og velg ønsket passord.
  • E-postadressen du registrerer bør samsvare med e-postdomenet i din bedrift.

I etterkant av registreringen vil du motta en e-post. Det er viktig at du klikker på lenken og bekrefter at e-postadressen er korrekt. Verifiseringslenken er gyldig i 24 timer.
 

Nyhetsbrev

Du kan enkelt melde deg på og av nyhetsbrev ved å logge deg inn på Min side.

 

E-postadressen finnes allerede

Alle nettbutikker hos oss har samme innlogging. Har du tidligere registrert deg i en av våre nettbutikker, kan du benytte samme e-postadresse og passord ved innlogging. Våre andre nettbutikker er:

barnasegenbokverden.no

bestselgerklubben.no

hobbyklubben.no

krimklubben.no

cappelendamm.no

cdu.no

 

Ikke treff på navn eller fødselsdato

I registreringsprosessen blir dine opplysninger sjekket opp imot offentlige registre. Får du beskjed om at de ikke finner deg, dobbeltsjekk at opplysningene du har registrert er korrekte. Det er viktig at du skriver navnet ditt slik det er registrert i offentlige registre. Det vil si at du må skrive ditt fulle navn, inkludert mellomnavn. Dersom opplysningene er korrekte, men du får likevel beskjed om at vi ikke finner deg, fortsett å registrere deg ved å gjenta passordet en gang til. Du vil kunne handle på norskeserier.no, men da kun med kortbetaling.

 

Ikke mottatt e-postbekreftelse

Dersom du ikke mottar en e-post med bekreftelse, gå inn på Min side og sjekk at din registrerte e-postadresse er korrekt. Forsinkelser i leveringen av e-poster eller at e-posten har endt i spamfilteret kan også forekomme. Enkelte spamfiltre legger automatisk e-post i mappen for «nettsøppel». For å hindre at e-post havner i denne mappen, kan du legge til vår avsenderadresse i din kontaktliste.