Angrerett

I henhold til lov om angrerett kan du returnere bøker eller produkter innen 14 dager etter at pakken er mottatt. Innholdet må returneres ubrukt i originalemballasjen og med faktura. Porto betales av deg.

Vi anbefaler at du tar vare på kvitteringen, da det hender at pakker forsvinner i posten. Retur uten porto belastes med kr. 79,-. Du trenger ikke å fylle ut og legge ved angreskjema, da dette ikke er påkrevet fra vår side. Kundeservice trenger ingen informasjon fra deg dersom du ønsker å returnere pakken. Returadressen finner du på baksiden av originalemballasjen.

Betaler du med kort, tilbakebetaler vi når returen er registrert hos oss.

Ønsker du å lese igjennom eller legge ved angreskjemaet, klikk her.

Ønsker du å returnere deler av pakken, ta kontakt med kundeservice.
 

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er angre- eller returrett på nedlastbare produkter.

 

Reklamasjon

Er det feil eller mangler ved leveringen eller på varen, ta kontakt med kundeservice.

 

Portoregning

Har du ikke betalt porto når du har sendt en pakke eller brev med Posten, vil vi fakturere deg for ubetalt porto. Ved spørsmål rundt en faktura, ta kontakt med kundeservice.

 

EE-avfall

Elektriske og elektroniske artikler skal ikke kastes sammen med annet avfall. Vi tar derfor imot denne type avfall, generert av Norske Serier, gratis. Du kan sende avfallet i retur til Sentraldistribusjon AS, 0540 Oslo, eller levere det i Akersgata 47/49 i Oslo.