Aldri, aldri, aldri (Heftet)

Serie:  421

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 224
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 421
ISBN/EAN: 9788282883863
Kategori: Romaner
Omtale Aldri, aldri, aldri

«Jeg er 35 år gammel. Jeg vil ikke ha barn.

Dette er ikke noe jeg snakker med andre om. Det er noe jeg skammer meg over, noe jeg unngår, går lange muntlige omveier rundt. Når vennene mine snakker om å få barn, bytter jeg samtaleemne. Jeg vil ikke være skråsikker eller bastant, for plutselig våkner jeg en dag og har blitt en av dem, en vanlig kvinne i 30-åra som vil bli gravid, som vil stifte familie, som vil utvide livet mitt, kroppen min, hjertet mitt, til å romme flere enn meg selv. Det er lov å ombestemme seg.»

Hovedpersonen i Linn Strømsborgs roman «Aldri, aldri, aldri» har aldri ønsket seg barn. Hun har vært samboer med Philip i åtte år, og de har vært enige om at de ikke skal ha barn – helt til nå. For kanskje vil Philip allikevel bli pappa? Og mens hennes to beste venner venter sitt første barn, og moren hennes stadig maser om barnebarn, og hverdagen renner over av småbarnsforeldre og fødsler og andres tidsklemmer, så står hun støtt i livet sitt og valget sitt om å ikke ville ha barn.

Aldri, aldri, aldri er en roman om hvorfor vi får barn, og hvorfor vi ikke får barn. Det er historien om å velge noe annet enn det som forventes av en, men samtidig bare ønske seg et vanlig liv.

Til toppen

Andre utgaver

Aldri, aldri, aldri
Bokmål Innbundet 2019
Aldri, aldri, aldri
Bokmål Ebok 2019
Aldri, aldri, aldri
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Linn Strømsborg:

Bøker i serien