Alle mine barn, kom hjem (Heftet)

Serie: Lise Lotte Mehl 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Lise Lotte Mehl
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202778361
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Alle mine barn, kom hjem

En sen ettermiddag sitter en fireåring alene i barnehagen og fingermaler på veggen. Han tegner en familie og et hus. Men rødfargen er ikke maling. Det er blod som stammer fra barnehageassistenten som ligger livløs på gulvet ved siden av ham. Da han blir funnet, er hans to yngre søstre som sunket i jorden, og politiet i Bergen frykter at de er blitt bortført.

Lise Lotte Mehl er barnevernspedagog og jobber som familiekonsulent, blant annet for fosterhjemmet til søskenflokken. Etter at Lise Lottes ektemann ble fengslet og dømt i en alvorlig straffesak, har hun kjempet seg tilbake til et normalt liv. Men da det viser seg en sammenheng mellom de to sakene, truer fortiden med å innhente henne …

Et annet sted forsøker en hardt prøvet mor å finne tilbake til sine barn.

Alt hun ønsker, er å samle familien sin og gjøre den hel – én gang for alle.

Til toppen

Andre utgaver

Alle mine barn, kom hjem
Bokmål Ebok 2023
Alle mine barn, kom hjem
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av May Lis Ruus:

Anmeldelser Alle mine barn, kom hjem

«Du må ha ganske kontroll på nervene for å lese dette mesterverket av en krim. (…) på høyde med de beste amerikanske thrillerforfatterne.» Terningkast 6.
Simen Ingemundsen, bloggen Boktimmy, 17.07.2023

«[Ruus] skriver krim som om hun ikke har gjort annet hele livet (…) Hun overrasket meg flere ganger underveis (…) et finurlig og spennende plot.»
Beathe Solberg, bloggen Beathes bibliotek, 09.08.2023

«(...) dette likte jeg fra første til siste side (...) Boka ble lest mer eller mindre i strekk. (...) Forfatteren klarer å holde på meg boka gjennom med uventede vendinger og en slutt jeg ikke så komme. (...) psykologisk krim som har det meste en god krim skal inneholde. (...) Plottet er bra og utspekulert. (...) En intens, spennende og nervepirrende psykologisk thriller av beste sort.» Terningkast 5.
Henningbokhylle.blogg.no, 16.08.2023

«En lettlest, spennende og nervepirrende bok (...) overraskende vendinger (...) karakterene er bunnsolide (...) Jeg slukte boka fort og gleder meg virkelig til neste.»
Hilde Sæther, bloggen Hildes bokhylle, 31.08.2023

Til toppen

Bøker i serien