Åtte dater som forandrer alt (Innbundet)

Forfatter:

, , og

Christian Heyerdahl (Oversetter)

Forfatter: , , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 283
Forlag: Panta
Språk: Bokmål
Originaltittel: Eight dates
Oversatt av: Heyerdahl, Christian
ISBN/EAN: 9788279009993
Kategori: Sex og samliv
Omtale Åtte dater som forandrer alt
Lei det grå livet? Endelig en enkel 2-måneders plan for å få mer glede av hverandres selskap og for å møte partneren på andre måter.

Med denne boken, blir det en lettelse å tilbringe mer tid sammen. Du får mer moro, mindre kjedsomhet og ensomhet. Du får også effektive løsninger på typiske hindre for å kunne nyte hverandres selskap. Det blir 2 uforglemmelige spennende måneder !

Å snakke om ensomhet og kjedsomhet i ekteskap og forhold høres kanskje negativt ut. Men det er en realitet for mange par. Når fysisk nærhet mellom dere er borte, hverdagen er slit og krangling, da føles livet grått. Hvis du føler det eller har følt det tidligere, er du ikke alene. Vi bor sammen, oppdrar barn og deler samme sted, men i stedet for å DELE livet, lever vi livet ved siden av hverandre. Verdens ledende parforskere, John og Julie Gottman, har laget et enkelt program som forandrer alt. Bokens innsikter og verktøy er basert på bred forskning.

Med denne boken, kan alle som ønsker få mer glede av hverandres selskap. Du får en effektiv plan som er enkel å gjennomføre, uten overfladiske eller mislykkede stevnemøter, uten å kollidere med en travel, hektisk hverdag. Dette er en stegvis plan som vil lykkes - også for deg. Du får løsningene som rydder vekk hindringer og "dørstokk-mila" som holder mange tilbake. Det blir ikke anstrengende eller føles slitsomt.

Planen gir deg 8 dater med partneren din, med løsninger som fungerer og ideer du trenger for å legge opp positive stevnemøter. Forskningen viser at disse datene har en positiv virkning på parforholdet i alle stadier av kjærlighet. Du får umiddelbar og god hjelp med:

- ideene du trenger til å legge opp stevnemøter som er positive for forholdet.
- planer som er enkle å bruke og gjennomføre, også om dere ofte er travle og hektiske.
- forslag til hvilke steder du skal velge, ute eller hjemme, for hvilke typer dater.
- løsninger på forberedelser, sjekklister og til og med spørsmål og temaer for dypere samtaler med partneren.
- forslag som er snille mot lommeboken - dette handler ikke om pengebruk.
- nøklene til vellykkete stevnemøter levert opp i hånden, som løser problemene vi som regel har med å komme oss ut og ha det hyggelig.
- praktiske verktøy som du kan bruke umiddelbart og som gir rask, positiv endring

Du får 2 uforglemmelige spennende måneder! Ta farvel med det grå livet. Du kan starte denne uken!

Du investerer litt tid i form av å lese. Du får enkle, konkrete verktøy allerede på de første sidene. Du blir utrustet med det du trenger å vite og blir veiledet på hvert seg. Det er morsomt, fascinerende og lærerikt å lese boken! Du sparer tid, grubling og får kunnskapen du trenger for å gå rett på sak og skape dater som fungerer.

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av John M. Gottman, Julie Schwartz Gottman, Douglas Abrams og Rachel Carlton Abrams: