Brennende jenter (Heftet)

Forfatter:

Guro Dimmen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The burning girls
Oversatt av: Dimmen, Guro
ISBN/EAN: 9788202768294
Kategori: Krim og spenning , Grøsser og Thriller
Omtale Brennende jenter

CJ Tudor Brennende jenter «En fascinerende og stemningsfull pageturner.» Sunday Express

Å avdekke sannheten kan være dødelig i en landsby med en blodig fortid, hvor alle har noe å skjule og ingen stoler på en utenforstående.

En ukonvensjonell prest møter den mørke fortiden til en avsidesliggende landsby hjemsøkt av død og forsvinning i denne eksplosive og urovekkende thrilleren fra den anerkjente forfatteren av Krittmannen.

En mørk historie henger over Chapel Croft. For fem hundre år siden ble protestantiske martyrer forrådt - deretter brent. For tretti år siden forsvant to tenåringsjenter sporløst. Og for noen uker siden hengte presten i den lokale menigheten seg i kirkeskipet.

Pastor Jack Brooks, aleneforelder med en fjorten år gammel datter, ankommer landsbyen i håp om en ny start. I stedet finner Jack en by som er full av konspirasjoner og hemmeligheter, og blir møtt med en advarende lapp: «Men det er ingenting som er tildekket som ikke vil bli avslørt, og skjult som ikke vil bli kjent.»

Jo mer Jack og datteren, Flo, utforsker byen og blir kjent med de merkelige innbyggerne, jo dypere blir de trukket inn i de eldgamle konfliktene og mysteriene.

Til toppen

Andre utgaver

Brennende jenter
Bokmål Innbundet 2022
Brennende jenter
Bokmål Ebok 2022
Brennende jenter
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022