Der krepsene synger av Delia Owens (Nedlastbar lydbok)

Der krepsene synger (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Dorthe Erichsen (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2020
Innleser: Kruse, Jannike
Spilletid: 10:38
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Panta
Språk: Bokmål
Originaltittel: Where the crawdads sing
Oversatt av: Erichsen, Dorthe
ISBN/EAN: 9788234400452
Kategori: Lydbok
Omtale Der krepsene synger
«TIÅRETS BOK» BUSINESS INSIDER
«En fest for sansene» VG

Hvor lenge kan hun beskytte hjertet sitt?
Ryktene om «Marsklandsjenta» har hjemsøkt Barkley Cove, en stille småby på kysten av North Carolina. Så da kjekke Chase Andrews blir funnet død høsten 1969, retter lokalbefolkningen øyeblikkelig mistanken mot Kya Clark, den forlatte jenta som bor alene i villmarken.
Men Kya er ikke slik de tror. Hun er følsom og intelligent, og har overlevd i årevis alene ute i marsklandskapet hun har gjort til sitt hjem. Der har hun funnet vennskap hos måkene og lært om livet av sandens bevegelser. Men det kommer en tid da Kya lengter etter å elske og bli elsket. Da to gutter fra byen blir fengslet av hennes ville skjønnhet, åpner Kya seg for et nytt kapittel i livet, helt til det utenkelige skjer.

Der krepsene synger er en ode til det naturlige liv, en hjerteskjærende oppvekstroman og en overraskende fortelling om et mulig drap. Owens minner oss om at vi alltid vil være formet av det barnet vi engang var, og at vi alle er offer for de vakre og voldsomme hemmelighetene naturen skjuler.
Delia Owens har hatt stor suksess med sin første roman, og er i tillegg medforfatter på tre internasjonalt bestselgende sakprosabøker om sitt liv som villmarksforsker i Afrika. Hun har en bachelor i zoologi fra universitetet i Georgia og en doktorgrad i dyreatferd fra universitetet i California. Hun har vunnet The John Burroughs Award for Nature Writing og publisert artikler blant annet i Nature , The African Journal of Ecology og International Wildlife. Hun bor i Idaho. Der krepsene synger er hennes første roman.
«Jeg klarer ikke uttrykke i ord hvor mye jeg elsket denne boken! Jeg ville at den aldri skulle ta slutt!» Reese Witherspoon

Til toppen

Andre utgaver

Where the crawdads sing
Engelsk Heftet 2019
Der krepsene synger
Bokmål Ebok 2019
Der krepsene synger
Bokmål Heftet 2022
Der krepsene synger
Bokmål Heftet 2022
Where the crawdads sing
Engelsk Heftet 2022