Dødelig begjær av Egil Foss Iversen (Ebok)
Ebok

Dødelig begjær (Ebok)

Serie: Theodor Solomonsen 3

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB3
Forlag: Lind & Co
Språk: Bokmål
Originaltittel: Dødelig begjær
Serie: Theodor Solomonsen
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9789180193825
Kategori: Krim og Spenning , Skjønnlitteratur og Krim og mysterier
Omtale Dødelig begjær
Del 3: Theodor Solomonsen.

Statsadvokat i Hordaland, Harald Karlsvik, blir funnet drept, sammen med sin kone som er også blitt drept. Gjerningsmannen blir arrestert. Mannens forsvarer er advokat Sande, som sitter i rullestol og den høytfungerende autisten, advokat Miriam Lundquist.
Rett etter drapet på statsadvokaten, skjer det et innbrudd i et IT firma. En gammel stasjonær pc er det eneste som blir stjålet.

Et år senere starter rettssaken som gjelder drapet på statasadvokaten og hans kone. Dette skjer samtidig som en ukjent kvinne begår selvmord ved å skyte seg selv, på hotell Norge, i Bergen.

Bedriftsrådgiver og psykoterapeut Theodor Solomonsen blir oppringt av sin kamerat som arbeider med data. Han har funnet et manuskript på en gammel pc - som han vil Theodor skal se. Det som Theodor Solomonsen først trodde var en enkel sak med et tyveri av et manus, endrer seg til noe helt annet. Sammen med advokat Miriam Lundquist, står de plutselig midt oppe i drap, trafficking, prostitusjon, korrupsjon, svart arbeid og menneskehandel, og de opplever selv å bli truet på livet.

Til toppen

Andre utgaver

Dødelig begjær
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Egil Foss Iversen:

Bøker i serien