Dødelig hemmelighet (Nedlastbar lydbok)

Serie: Theodor Solomonsen 21

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: Nergaard, Ivar
Spilletid: 7:08
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Lind & Co
Språk: Bokmål
Originaltittel: Dødelig hemmelighet
Serie: Theodor Solomonsen
Serienummer: 21
ISBN/EAN: 9789180198998
Kategori: Lydbøker voksne , Lydbok og Krim og mysterier
Omtale Dødelig hemmelighet
Politietterforsker Bodil Lien blir tilkalt fordi det er funnet en død mann. Synet som møter henne da hun ankommer, er en person blir funnet død i en tom kjellerstue. Han er naken og sitter fastapet på stolen med hendene i fanget. Utenom mannen og stolen er rommet tomt, bortsett fra et maleri som henger på veggen. Den døde mannen er plassert slik at ansiktet vender mot maleriet. Maleriet er en kopi av Leonardo da Vincis Nattverden, men alle personen, bortsett fra to, er bare tåkeskikkelser.
Samtidig får advokatkontoret Miriam Lundquist en ny sak der en mann er tiltalt for å ha drept sin kone og hennes elsker. Miriam setter selvfølgelig Theodor på saken. Hun vil han skal ettergå politiets beviser.
Da enda en person blir drept og funnet naken på en stol, men begge ørene skåret av, og med samme maleriet hengende på veggen, men nå med tre personer synlige, søker Bodil hjelp hos Theodor Solomonsen. Hun vil han skal se tablået for å analysere de symbolske signalene. Når så Theodor begynner å nøste i begge sakene, viser det seg at de er mye mer innfløkte enn det virket som på forhånd, og han får den ene overraskelsen etter den andre.

Til toppen

Andre utgaver

Dødelig hemmelighet
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av Egil Foss Iversen:

Bøker i serien